Translate

diumenge, 27 de gener del 2013


FIDEUS A LA CASSOLA


Ingredients

  •        250 gr. de fideus
  •        250 gr. de tomàquet triturat
  •        1 Ceba
  •        1 pebrot verd
  •        6 esparracs verds
  •        2 Alls
  •        Julivert
  •        1 ½ d'aigua o brou(mes o menys)
  •      Una botifarra blanca crua
  •        Un ou
  •        Farina de galeta
  •        Farina blanca
  •        Oli
  •        sal

Preparació

Traieu la pell de les botifarres i  barregeu-hi un ou batut, una mica de farina de galeta, un all picat i julivert . Seguidament passeu a fer les mandonguilles, les enfarineu i fregiu en una paella amb oli. Quant estiguin cuites les traieu del foc i reserveu. Fregiu el pebrot i els esparracs, els reserveu i seguidament feu  el sofregit de ceba i tomàquet en el mateix oli. Quan aquest estigui ben confitat i tireu un raig de llet i la picada d'all i julivert. Poseu tots el ingredients en una cassola    (També i podeu posà bolets fregits prèviament) i tireu-hi l’aigua calenta i els deixeu bullir a foc mitja durant 15 o 20 minuts.(El temps  varia segons el  gust de cadascú del punt de cocció dels fideus)








                                                









1 comentari:

comentaris