Farem
el sofregit de ceba i tomàquet. Primer posarem la ceba triturada a
la paella i quant comenci a estar confitada, afegirem el tomàquet,
salarem i tirarem un pessic de sucre. Quant el sofregit estigui
quasi cuit afegirem la botifarra en sense pell, ben aixafada i
barrejada amb el sofregit, fins que aquesta sigui cuita. (Si fem els
macarrons sense beixamel, podem tira una mica de llet al sofregit per
amorosir-lo). Mentrestant haurem posat una olla d'aigua al foc amb
sal i un raig d'oli Quan aquesta bolli i tirarem els macarrons que
farem bullir uns vint minuts. (segons el punta de cuit que ens agradi
la pasta els podem fer bolli mes o menys). Quan tinguem el sofregit
fet i els macarrons bullits, els cularem ho barrejarem tot juntament
amb els xampinyons fregits i ho abocarem dins una plata del forn. Si
els volem sense beixamel podem escampar-hi formatge ratllat per sobre
i gratinar.) Seguidament passarem a fer la beixamel, posant la
farina, la mantega i la llet en un pot al foc sense deixar de remenar
fins que sigui cuita(quant arrenqui el bull ja podem apagar el foc).
Pelarem els ous que haurem bullit prèviament els partirem per la
meitat i els posarem per sobre dels macarrons. Per últim hi tirarem
la beixamel i el formatge ratllat i els posarem a gratinar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
comentaris