Translate

diumenge, 4 de març de 2012

Arros de peix a la paella


ARRÒS DE MARISC A LA PAELLA




INGREDIENTS
      
  • Una dotzena de cloïsses
  • Una dotzena de musclos
  • 4 gambes
  • 4 escamarlans
  • Un calamars
  • Una sèpia
  • ½ pebrot verd
  • 180 gr. de ceba
  • Un all i julivert
  • 200 gr. de tomàquet
    de llauna triturat
  • 400gr. d’arròs
  • Uns quants bolets
  • 1 litre D’aigua o suquet de peix
  • Sal i oli
PREPARACIÓ

Posarem una paella amb oli i fregirem el pebrot verd quan sigui cuit el traurem de la paella i reservarem. Seguidament caurem les gambes i els escamarlans que també reservarem. A Continuació posarem a coure la sèpia i el calamars a foc mitja perquè treguin l’aigua i quan s’alegin beguda abaixarem el foc al mínim i afegirem  la ceba. Quan aquesta estigui ben caramel·litzada , afegirem el tomàquet fins que estigui ben confitat. Farem una picada d’all i julivert i l’afegirem al sofregit junt amb el pebrot verd que hem reservat  i ho  passarem tot a la pella de fer l’arròs . Tirarem l’arròs a la paella i el fregirem una mica junt amb el sofregit i seguidament i tirarem l’aigua o el suquet de peix bullint, els musclos oberts, les cloïsses, els escamarlans i les gambes, i ho  deixarem coure durant 10 o 20 minuts segons el punt de cuit que ens agradi.
          Si volem fer arròs de muntanya o vegetal, la preparació es la mateixa cabien el conill i pollastre o les verdures per el peix.(a l’arròs de muntanya i podem posar verdures com: l’escarxofa, espàrrecs verds











                                                   
     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

comentaris