ARRÒS DE MARISC A LA PAELLA
INGREDIENTS
- Una dotzena de cloïsses
- Una dotzena de musclos
- 4 gambes
- 4 escamarlans
- Un calamars
- Una sèpia
- ½ pebrot verd
- 180 gr. de ceba
- Un all i julivert
- 200 gr. de tomàquetde llauna triturat
- 400gr. d’arròs
- Uns quants bolets
- 1 litre D’aigua o suquet de peix
- Sal i oli
PREPARACIÓ
Posarem una paella amb oli i fregirem el pebrot verd quan sigui cuit el traurem de la paella i reservarem. Seguidament caurem les gambes i els escamarlans que també reservarem. A Continuació posarem a coure la sèpia i el calamars a foc mitja perquè treguin l’aigua i quan s’alegin beguda abaixarem el foc al mínim i afegirem la ceba. Quan aquesta estigui ben caramel·litzada , afegirem el tomàquet fins que estigui ben confitat. Farem una picada d’all i julivert i l’afegirem al sofregit junt amb el pebrot verd que hem reservat i ho passarem tot a la pella de fer l’arròs . Tirarem l’arròs a la paella i el fregirem una mica junt amb el sofregit i seguidament i tirarem l’aigua o el suquet de peix bullint, els musclos oberts, les cloïsses, els escamarlans i les gambes, i ho deixarem coure durant 10 o 20 minuts segons el punt de cuit que ens agradi.
Si volem fer arròs de muntanya o vegetal, la preparació es la mateixa cabien el conill i pollastre o les verdures per el peix.(a l’arròs de muntanya i podem posar verdures com: l’escarxofa, espàrrecs verds
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
comentaris