Translate

dissabte, 31 de març de 2012



SÈPIA AMB PATATES


INGREDIENTS
             

  •    Dues sèpies. (segons la mida)
  •    Nou patates mitjanes
  •    Set cullerades de tomàquet triturat.                   
  •    Una seva
  •    300 gr. de pèsols
  •    Un all
  •    julivert
  •    6 ametlles                                                           
  •    600 ml d'aigua (aproximadament)                           
  •    Sal 
  •    Oli                                                                   
PREPARACIÓ

Es neteja la sèpia i es talla a trossets petits. Es posa oli a la paella, seguidament s’hi posa la sèpia en fred . La poseu a coure amb foc moderat fins que tregui l’aigua i s’ha l’hagi tornat a veure. Ara es el moment de tirar-hi la ceba ratllada i posar el foc el mínim, fins que aquesta sigui cuita i seguidament i tirarem el tomàquet triturat. M’entres es cou el sofregit pelarem les patates a quadres i les posarem a la cassola amb la resta d’ingredients que hem cuit a la paella, l’aigua i la picada que farem amb els alls, les ametlles i el julivert. Ho deixarem  a foc moderat fins que les patates siguin cuites.     

                                                                                             










                                                                                                           

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

comentaris