PATATES AL FORN
INGREDIENTS
- 1.800 de patates
- una ceba gran
- dos tomàquets grans
- 100 gr. de tomàquet de llauna triturat.
- julivert
- 4 alls
- 50 gr. de pa ratllat
- pebre vermell dolç
- oli
- sal
- una mica de sucre
- 3 gots d'aigua
En primer lloc talleu la ceba en
juliana i les patates rodones mes aviat primetes. En segon lloc barregeu als
alls la farina de galeta i el pebre. Seguidament poseu tots el ingredients en una plata
que pugui anar al forn, fent capes primer de patates una mica sobre
posades perquè no s’enganxin i les saleu, a continuació una capa de seva, una
mica de tomàquet triturat i finalment escampem per sobre la barreja d'alls
julivert pa ratllat, pebre vermell dolç
i un bon raig d'oli successivament fins
que hàgiu acabat tots els ingredients. Quant hàgiu posat l’ultima capa de seva,
talleu els tomàquets rodons, els poseu a sobre la plata hi poseu sal una mica
de sucre, afegiu uns tres gots d'aigua i per últim escampeu la mescla que
os queda del pa ratllat, l'all, julivert, pebre vermell dolç i un bon raig d'oli d'oliva. Col·loquem la
plata dins el forn a 280 º durant una
hora. A mitja cocció l’abaixeu a 200º.(els
graus i el temps de cocció depèn del forn que tingueu)Si us agraden rosses
quant ja estiguin cuites podeu engegar una mica el grill vigilant que no es cremin.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
comentaris