Translate

dilluns, 26 de desembre de 2011

0bergínies fercides


ALBERGÍNIES FARCIDES


INGREDIENTS
  • 2 kg d'albergínies       
  • 100 gr de pa ratllat
  • 1 ceba gran
  • 1 cap d’alls
  • ½ kg de tomàquets
  • Sal i oli


PREPARACIÓ

Posarem una paella amb oli al foc i farem un sofregit amb la ceba, els alls i el tomàquet. 
Mentrestant es fa el sofregit, bullirem les albergínies partides per la meitat de dalt a baix. 
Quan siguin cuites les deixarem escórrer, les buidarem i les posarem en una plata de forn. Després picarem la polpa de l’albergínia i l'afegirem al sofregit amb una mica de pa ratllat. A continuació ja podrem omplir les pells de les albergínies amb el farcit i hi tirarem pa ratllat i un raig d’oli per posar-les a gratinar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

comentaris