COCA DE TREMPÓ
Per fer el trempó
- 125 gr. de tomàquet triturat
- 1 pebrot verd
- 1 pebrot vermell
- All i julivert
- Sal i pebre
Per fer la massa:
- 250 cl. d'aigua
- 250 cl. d'oli
- 800 gr. de farina
- 25 gr. de llevat amb pols.
Elaboració pel trempó
Farem un sofregit amb la ceba, el tomàquet, el pebrot verd, el pebrot vermell (el pebrot vermell el podem fer escalivat i tallat a trossets o fregit ) i una picada d'all i julivert.
Elaboració per la massa
Es barregen tots els ingredients (sense amassar) fins que quedi una pasta fina que es desenganxi de les mans.
Es posa paper de cuinar sobre la plata del forn i s'aplana la pasta amb les mans. Ha de quedar una capa primeta ( la pasta que sobra es talla a la mida de la plata i la pots congelar per fer-la servir quan vulguis). Un cop estesa la massa, es posa al forn 20 minuts a 200º. Quan és cuita s'hi escampa el trempó per sobre i es torna a posar al forn duran 10 minuts a 180º
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
comentaris