Translate

dissabte, 3 de desembre de 2011

Crema catalana





CREMA CATALANA

Ingredients
                                                                                                   
4 ous
1 l de llet
2 sobres de potax                                                                  
6 cullerades de sucre
1 branca de canyella
1 pell de llimona




 Preparació:
» Poseu en una olla al foc la llet juntament amb una pell de llimona i la branca de canyella i el sucre; deixeu-la bullir i apagueu el foc de seguida. Després, deixeu-la refredar.


» A banda, separeu els rovells de les clares i els barregeu amb els sobres de potax i una mica de la llet que haureu reservat. Remeneu-ho molt bé. Ho coleu i ho afegiu a poc a poc la llet que hem preparat anterior-ment . Poseu-ho a un foc molt suau i, sense parar de remenar, quan arrenqui el bull apagueu el foc.


» Poseu la crema en bols individuals i un cop refredada espolseu-hi sucre per sobre; només us queda cremar-lo amb la pala de cremar ben calenta.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

comentaris