Translate

dimecres, 30 de novembre de 2011

Bunyols de vent

Bunyols de vent


Ingredients

 250 ml llet
140 g mantega
1 pessic de sal i sucre
pell de llimona
200 g farina
6 ous

Preparació

Poseu tots els ingredients en el pot de la batedora i ho barregeu-ho. Seguidament poseu una paella al foc amb oli i quan sigui ben calent agafeu una mica de pasta amb una cullera i els aneu fregint. Quan estiguin rossos els traieu del foc i els espolseu amb sucre fi. També els podeu obrir pel mig sense acabar de talla’ls del tot i ompli’ls de crema, nata, o xocolata.

Crema pastissera


Ingredients

  •  un litre de llet
  • 2 sobres de Potax
  • 3 rovells d'ou
  • 9 cullerades de sucre
  • tres cullerades grans de maicena 
  • canyella
  • pell de llimona                                            

Preparació
Desfeu la maizena , els sobres de Potax i els ous en un rajolí de llet freda i ho coleu. En un cassó al foc, poseu la resta de la llet amb el sucre, la canyella i la pell de llimona. Quan sigui tèbia la traieu del foc i afegiu-hi la barreja anterior. Torneu a posar la crema al foc, remenant sense parar. A la que arrenqui a bullir, traieu-la del foc i deixeu-la refredar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

comentaris