Bunyols de vent
Preparació
Poseu tots els ingredients en el pot de la batedora i ho barregeu-ho. Seguidament poseu una paella al foc amb oli i quan sigui ben calent agafeu una mica de pasta amb una cullera i els aneu fregint. Quan estiguin rossos els traieu del foc i els espolseu amb sucre fi. També els podeu obrir pel mig sense acabar de talla’ls del tot i ompli’ls de crema, nata, o xocolata.
Crema pastissera
Ingredients
- un litre de llet
- 2 sobres de Potax
- 3 rovells d'ou
- 9 cullerades de sucre
- tres cullerades grans de maicena
- canyella
- pell de llimona
Preparació
Desfeu la maizena , els sobres de Potax i els ous en un rajolí de llet freda i ho coleu. En un cassó al foc, poseu la resta de la llet amb el sucre, la canyella i la pell de llimona. Quan sigui tèbia la traieu del foc i afegiu-hi la barreja anterior. Torneu a posar la crema al foc, remenant sense parar. A la que arrenqui a bullir, traieu-la del foc i deixeu-la refredar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
comentaris