Translate

dimecres, 30 de novembre de 2011

Coca dolça

COCA DOLÇA

Ingredients
  • 500 gr. de farina
  • 50 gr. de mantega
  • 125 gr. de sucre
  • 3 ous
  • 30 gr. de llevat pari
  • Una mica d’aigua( mes o menys un got petit)
Per desfer el llevat i amassar la pasta



Preparació


Desfeu el llevat i la mantega amb aigua tèbia. Afegiu el sucre i els ous. Quan estigui ven barrejat, feu un volcà amb la farina afegiu tots els ingredients i l’aigua que es begui per aconseguir una pasta uniforme.

Quant la tingueu ben amassada l’aplaneu sobre la palangana del for ben untada amb oli i Poseu per sobre els ingredients que vulgueu.( albercoc, maduixes, préssec, cireres .......).

Deixeu reposar la coca durant ¾ d’0ra.

Coeu-la a 180º durant 20 o 25 minuts.

Quan sigui cuita hi tireu sucre molt per sobre.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

comentaris