TORRÓ DE XOCOLATA AMB FESTUCS i AMETLLES
INGREDIENTS
- 100 gr de nata líquida
- ametlles crues senceres
- festucs repelats
TORRÓ
DE XOCOLATA AL WHISKY
INGREDIENTS
- 200 de xocolata de cobertura del 64%
- 100 gr de nata líquida
- 2 culleradetes de whisky
- 2 cullaredetes de suc de taronja
*opcional:
cacau pur per a la decoració i 3 petites peces de 3
xocolates(negre-amb llet-blanca)
SOM-HI:
Desfem
una part petita de la xocolata al microones o al bany maria, com
tingueu costum, i l'aboqueu amb cura al motlle recobrint la base i
els costats, aproximadament un dit d'alçada.
Reservem
una estona a la nevera fins que es solidifiqui.
A
part, posem la nata al foc i quan comença a arrencar el bull hi
aboquem la xocolata fins que quedi una crema fina. Per al torró de
festucs i ametlles hi barregem les ametlles senceres i els festucs
repelats, reservant-ne alguns per a decorar. En el cas del torró de
whisky, afegim a la crema de xocolata i nata les 2 culleradetes del
licor i els dauets de taronja confitada.
Quan
aquest preparat ja no crema, l'aboquem amb cura al motlle on tenim la
xocolata de cobertura ja dura, sense arribar a dalt de tot ja que amb
una mica més de xocolata de cobertura farem la darrera capa per
sobre per segellar el torró. Posem a refredar uns instants sense que
es solidifiqui del tot, per poder decorar-lo.
Decorem
com ens agradi més: cacau pur, ametlles i festucs, detalls de
xocolata, virutes...
Deixem
a la nevera fins que es solidifiqui la capa de dalt.
VAGI
DE GUST!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
comentaris