Translate

dilluns, 14 de novembre de 2011

Bonyols de quaresma


Ingredients
  • 1.400 de farina                                      
  • 5o gr. de llevat                                
  • Dos dits de llet
  • 400gr. de sucre
  • 50gr. de mantega
  • 6 ous
  • ½ cullerada de bicarbonat
  • 2 dits d’anís
  • La ratlladura d’una llimona
  • Una mica de canyella amb pols

Preparació

Desfeu el llevat amb la llet. Separeu el rovell de las clares dels ous. Els rovells els poseu junt amb el llevat que heu desfet amb la llet, el sucre la mantega, el bicarbonat, dos dits d’anís, la ratlladura de llimona i la canyella en el mig del volcà que haureu fet amb la farina a sobre el marbre untat amb una mica d’oli. Seguidament ho barregeu ben barrejat, i afegiu les clares muntades a punt de neu i ho pasteu una bona estona fins que la pasta no s’enganxi a les mans. Per fregir als bunyols heu de deixar reposar la pasta tres hores. Quant hagin passat les tres hores poseu oli abundant a la paella i quan sigui ben calent, feu unes voles amb la pasta, feu un forat al mig i els fregiu.

                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

comentaris