Translate

dijous, 3 de novembre de 2011

Braç de gitano




Ingredients
(per 8 persones)

  • 3 ous
  • 50 gr. de maizena
  • 100 gr. de sucre                                                                          

Preparació:
Separeu els rovells de les clares i munteu aquestes a punt de neu. Bateu els ous amb el sucre fins que quedin escumosos. Afegiu la maizena tamisada i ho barregeu. Afegiu les clares a punt de neu remenant da dalt a baix i ho aboqueu a sobre d’una plata de forn d’uns 28x38cm recoberta amb paper de forn (ha de quedar primet, de 1/2cm de gruix). durant 10 minuts a 180º. Encara calent,  es desemmotlle sobre un drap una mica humit, enrotllar i deixar refredar.
Per muntar el braç de gitano, el desenrotlleu i escampeu el farcit que hàgiu escollit per sobre. Torneu-lo a enrotllar i el podeu decorar amb sucre en pols, merenga, xocolata etc…(recepta de la crema pastissera per farcir el braç pag. 38)
Si voleu decorar el braç de gitano amb merenga, necessiteu
Ingredients per la merenga
  • 3 clares d’ou
  • 100gr. de sucre
Preparació
Munteu les clares a punt de neu. Afegiu el sucre a poc a poc i aneu batent fins que quedi espumós i prou consistent per decorar. Seguidament cobriu tot el braç amb la merenga, talleu els dos extrems i decorarem amb una mànega pastissera.
Bon profit!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

comentaris