Translate

dilluns, 21 de novembre de 2011

Roscos d'anís


 BUNYOLS D'ANIS


INGREDIENTS
  • 300 gr.de farina
  • un ou
  • 120 gr. de sucre
  • 7gr. de llevat en pols
  • 80 ml. d’oli
  • 80 ml. d’anís
  • Sucre glaç
ELABORACIÓ

Posem l’ou en un bol i el batrem ve. Seguidament, afegim el sucre, l’oli i l'anís i  ho barregem tot

Barregem la farina i el llevat en pols , i ho  anem tirant a poc a poc, passat per   un colador fi  a  sobre la resta dels ingredients tot remenant  amb una espàtula fins que quedi ben barrejat.

Ens untem las mans i el marbre de la cuina ben net,  amb una mica d’oli.  Amassem be la pasta fins que quedi una massa fina i es desenganxi de les mans.     

Quan tenim la pasta en el seu punt, ja podem anar agafen trossets de pasta , fer la forma de les rosquilles i fregir-les amb  oli d’oliva . Quan son cuites es posen sobre paper absorbent perquè xopi l’oli.

A l’hora de servir s’espolsen amb sucre glaç.

Recepta de la meva amiga Isabel Martínez

              













                                                                                                                                                     












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

comentaris