Translate

divendres, 18 de novembre de 2011

Torrades de Santa Teresa



              INGREDIENTS
                                                                                         

  •  LLESQUES DE PA
  • LLET 
  • OU 
  • OLI 
  • SUCRE 
  • CANYELLA en pols                                                      

Poseu llet en un plat fondo i hi aneu sucant les llesques de pa, de manera que us quedin ben impregnades (com que heu de mullar el pa, no cal que ho feu amb pa del dia si en tenim del dia anterior).Bateu un ou i en ell hi passeu les llesques ben impregnades de llet .En una paella amb força oli calent, hi aneu posant les llesques i les fregiu, fins que agafin una mica de color daurat o torrat. Quan les retireu del foc, col.loqueu-les en un plat amb paper secant perquè perdin l’oli, les ensucreu per totes bandes i les aneu posant en una plat. Tot seguit hi afegiu per sobre un polsim de canyella en pols i ja us les podem menjar. Tot i que es poden també menjar fredes, recomanem fer-ho mentre estan calentes.

 
                        


                           

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

comentaris