Translate

dimarts, 15 de novembre de 2011

PASTIS DE XOCOLATA

Ingredients

  • 4 ous
  • Un got de llet
  • Un got de sucre
  • Un got de xocolata en pols
  • Un got de farina
  • ½ got d’oli
  • Una copeta de conyac
  • Un sobre de llevat Royal

Preparació

Separeu els rovells de la clara, munteu aquestes a punt de neu i reserveu. Poseu el sucre i els rovells d’ou en un vol i els remeneu be fins que quedi una pasta esponjosa i faci bombolles. Seguidament hi afegiu la llet, l’oli, el conyac i la resta d’ingredients,(la xocolata i la farina la passeu per un tamís per evitar grumolls)i per últim hi poseu les clares a punt de neu remenen sempre de dalt a vaig. Unteu una plata hi poseu la pasta i enforneu, amb el forn calent durant 40 minuts a 180º(depèn del forn)

  


  
                                                                     
                                                               

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

comentaris