Translate

diumenge, 13 de novembre de 2011

Raviolis dolços

INGREDIENTS PER LA MASSA
  • 400gr. de farina200gr. de llard o mantega
  • Dues tassetes de llet
  • Una mica de sal
PEL FARCIT DE CREMA

  • Un litre de llet
  • Dos paquets de flam Potax
  • Tres cullerades grans de maicena
  • 8 cullerades de sucre
  • Una branca de canyella
PREPARACIÓ
Per fer la massa posarem la farina en un vol en forma de volcà. Afegirem la mantega desfeta o el llard (amb mantega es mes saludable) i la llet, (segons la farina admet mes o menys líquid) començarem amb una tasseta i anirem afegint la resta segons ens demani la farina. Quan ho tinguem tot ben barrejat, posarem la massa sobre el marbre untat amb una mica d’oli i amassarem fins que quedi una pasta fina que es desenganxi de les mans i mes aviat tova. La taparem amb un drap i passarem a fer la crema.
Per fer la crema reservarem una mica de llet per desfer la maicena i els sobres de potax , ho colarem i barrejarem amb la resta de la llet el sucre i la canyella. Ho posarem el foc i remenarem fins que comenci espasí. La traurem del foc i la deixarem refredar a la nevera. Seguidament ja podem fer els rubiols que fregirem i espolsarem amb sucre llustre


  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

comentaris