Translate

dilluns, 21 de novembre de 2011

Arros amb llet

                                                                                                                                                                                                           
  ARRÒS AMB LLET


INGREDIENTS
1 litre de LLET
150 gr. d’ARRÒS
1/2 branca de CANYELLA
125 gr. de SUCRE
Pell d’1 LLIMONA
CANYELLA en pols
Preparació
En un pot, poseu la llet a bullir, juntament amb la pell de la llimona i la branca de canyella. Quan arrenqui el bull, hi tireu l’arròs i el deixeu coure a foc lent durant uns 15 minuts. De tant en tant el remeneu per evitar que s’enganxi. Afegiu el sucre  i deixeu que continuï la cocció uns 15 minuts més. Quan us quedi tot una mica pastós, ja podeu retirar del foc el pot. Retireu la pell de llimona i la branca de canyella,  i serviu l’arròs amb llet en terrines o bols individuals. Ho deixeu refredar.Quan ho aneu a menjar, li podeu tirar la canyella en pols per sobre i ja estareu a punt de gaudir d’un arròs amb llet casolà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

comentaris