Translate

divendres, 9 de desembre de 2011

ruviols de pernil i formatge





                                RUBIOLS DE PERNIL I FORMATGE

INGREDIENTS PER LA PASTA
  • 300  gr. de farina              
  • una tassa d'oli
  • dues tasses de llet 
  • sal
  • oli
INGREDIENTS PER EL FARCIT
  • 250gr. de pernil dolç
  • 170gr. de formatge
  • Una mica de llet


PREPARACIÓ DE LA PASTA

Es posa la farina dins d'un atuell fent volcà i seguidament afegim dins el volcà la llet,
l'oli i la sal ho amassem i quan ja estigui una mica lligat posem una mica d’oli sobre
el marbre i ho acabem de amassar fins que la pasta quedi ben fina i no s’enganxi a les mans.

PREPARACIÓ PEL FARCIT

Es tritura el formatge i el pernil, amb la picadora. Es barreja tot junt, amb una mica de llet.
Per fer els rubiols hem d’estirar trossets de pasta amb una màquina especial per pastes, o be, amb una massa de fusta . La pasta ha de quedar primeta, l’ompliu amb el farcit i doblegueu la pasta per la meitat, l’aplaneu amb els dits donant-li forma de mitja lluna , el retallem amb un talla pastes i amb l’ajuda d’una forquilla pressionem tot el voltant.(també ho podeu fer amb un motlle ) Ja les tenim apunt per fregir, amb l’oli ben calent a foc moderat.
Es poden farcir de diferents ingredients axó ho deixo a la vostre imaginació.



 







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

comentaris