Translate

dilluns, 26 de desembre de 2011

Canalons


CANALONS

INGREDIENTS
  • Oli , sal i pebre 
  • Un kg. De carn de vedella                                     
  • ¾ de kg. De carn de porc
  • Dos pits de pollastre
  • Tres cebes grans
  • 6 cullerades de tomàquet triturat
  • Pasta per 50 canalons
  • 1 ½ l. De llet
  • 120 gr. de farina
  • 120gr. de mantega o margarina
  • Formatge ratllat

PREPARACIÓ

Rentarem tota la carn i salpebrarem. Seguidament la posem en una cassola amb oli al foc. Deixarem que la carn tregui tota l’aigua i quant s’ha l’hagi tornat a veure, afegirem la ceba tallada a trossos i un raig de vi. Posarem el foc al mínim i quan la ceba estigui ben confitada i afegirem el tomàquet. Ho deixarem coure molt a poca poc i anirem afegint miquetes d’aigua fins que la carn sigui ben tendra i la triturarem juntament amb la ceba i el tomàquet. Mentrestant es cou la carn posarem una olla al foc amb aigua, sal i un raig d’oli, quan aquesta bolli i tirarem la pasta dels canalons d’una amb una i la deixarem bullir durant 20 minuts, l’escorrerem i l’estendrem a sobre un drap net en el marbre de la cuina. Omplirem els canalons amb la carn i els posarem en una plata per el forn. Per fer la beixamel posarem la farina la mantega una mica de sal i la llet en un pot i anirem remenant fins que bulli, la tirarem per sobre dels canalons, tirarem formatge ratllat per sobre i els posarem a gratinar.


 



























                                                                                                                         

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

comentaris