Ingredients
(aproximadament 50 panets)
- 1 kg. De farina
- 2 ous 100gr. de mantega
- 50 gr. de sucre
- Un pessic de sal
- 50 gr. de llevat París
- 375 ml. de llet
- Un ou per pintar els panets
Preparació
Desfeu el llevat amb la llet. Barregeu el sucre, la mantega, la sal i els ous amb el llevat. Seguidament afegiu la farina i amaceu la pasta afegint la llet que es begui. Per fer els panets feu boles no massa grans i feu-hi un tall al mig en forma de creu, els poseu en una plata de forn untada amb oli i els deixeu fermentar durant una hora i quart a l’ hivern i uns 45 minuts a l’estiu. Finalment bateu un ou, els pinteu i els poseu al forn a 180º fins que estiguin daurats.
Si els voleu farcir de sobrassada o altres ingredients, feu unes boletes de 20 g cadascuna, les aprimeu amb el corró i feu uns triangles. A la base es posa el farcit que vulgueu i els caragoleu com si fossin croissants, els pinten amb ou batut.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
comentaris