CROQUETES DE BACALLÀ
INGREDIENTS
- 200 gr. de bacallà (pesat un cop bullit)
- 200 gr. de ceba (crua)
- 100 gr. de mantega
- mig litre de llet
- 150gr. de farina
- Sal
- oli
PREPARACIÓ
Bullirem el bacallà i un cop cuit mirarem que no hi quedi cap espina, el pesarem i triturarem. Mentre fem tot això fregirem la ceba ratllada . Quan sigui cuita i afegim tots els ingredients ( a la mateixa paella o be si no hi cap amb una cassola) i remenem amb una cullera de fusta fins que la pasta es desenganxi de la cassola i quedi ben fina. Quan la pasta sigui freda ja podem enrotllar les croquetes, que passarem per ou i farina de galeta i fregirem amb l’oli ven calent .( que no quedin molt apilonades i evitarem que es desfasin)
Les croquetes les podem fer de diferents ingredients segons els nostres gustos . Poden ser de formatge, de pollastre, de la carn d’olla que ens ha sobrat del caldo etc..El procediment es el mateix , per exemple si les volem fer de pollastre hem de canviar els 200gr. de bacallà, per el pollastre rostit desossat i triturat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
comentaris