Translate

divendres, 16 de desembre del 2011

Bunyols de bacalla



BUNYOLS DE BACALLÀ
INGREDIENTS
  • 200 gr.  Bacallà remullat
  • una cullerada de farina
  • dues patates bullides
  • una cullaradeta de llevat en pols
  • 2 ous
  • 2 alls
  • Julivert
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Oli

PREPARACIÓ



S’escalfa el bacallà remullat cobert amb aigua fins que a la superfície s’hi fa una mica d’escuma blanca. Es retira del foc i es deixa una estona fins que es refredi una mica. Es xafen les patates bullides, s’hi barreja el bacallà, l'all i julivert molt picat, els ous batuts amb el llevat en pols i la farina. ho deixeu reposar un quart d'hora perquè el llevat faci el seu efecte.

Poseu una paella el foc que tingui molt d'oli. Quan l'oli sigui ben calent, agafeu una porció de pasta amb una cullera remullada amb aigua tèbia i la fregiu. Si no s'infla i pren una forma amelonada serà senyal que la pasta és massa clara. Hi afegiu una mica de farina, i ho torneu a provar. Fregiu els bunyols i els escorreu sobre paper absorbent.


Aquesta recepta es pot fer igual sense patata i posant-hi més farina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

comentaris