FLAM D’OU
1 litre de llet
6 ous
5-6 cullerades grans de sucre (al gust) pela d'una llimona
1 branca de vainilla
sucre pel caramel
Preparació
En un cassó, s'escalfa el sucre fins que enrosseixi i llavors es reparteix pel fons de les flameres.
A part, es fa bullir la llet amb la pela d'una llimona i una branca de vainilla durant 3 minuts. Es retira la pela de llimona i la branca de vainilla i es deixa refredar. Quan està a temperatura ambient, s'afegeixen la resta d'ingredients i es barreja amb el túrmix. Es reparteix entre les flameres caramel·litzades i es couen al bany Maria durant uns 30-40 minuts (fins que quallin) a 200ºC (392ºF) tapats amb paper d'alumini per tal d'evitar que es cremin de sobre. Finalment, es reserven a la nevera fins al moment de servir.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
comentaris